Bejelentés


REIKI, AROLO-TIFAR NYÍREGYHÁZA ENERGIAGYÓGYÁSZAT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

REIKI, AROLO-TIFAR, SZELLEMGYÓGYÁSZAT,
PSZI-SEBÉSZET,
ANGYALKOMMUNIKÁCIÓ


Az energiagyógyászat egy alternatív gyógymód, ami része a természetgyógyászatnak, és lehetőséget nyújt a gyógyuláshoz.

Ha beteg vagy, ha úgy érzed, nincs elég energiád, ha bármilyen testi vagy lelki problémád van......bármin lehet változtatni...


KEZELÉSI FORMÁK

Többféle kezelési módszerrel dolgozom, a páciens problémájától függően. Vannak, akik nem konkrét problémával érkeznek hozzám, csak fáradtak, kimerültek és szeretnének feltöltődni. Ilyenkor általában Reikivel kezelek, megtisztítom az aurát, harmonizálom a csakrákat.A Reiki:
- harmonizál
- elősegíti a blokádok feloldását
- aktiválja az öngyógyító erőket
- feloldja a stresszt
- gyógyító életenergiákat hoz
- csökkenti és megszünteti a fájdalmakat.

Egy Reiki kezelés kb. másfél óra.Ha a páciens konkrét problémával érkezik és gyógyulni szeretne, akkor olyan technikákat alkalmazok, amelyek közvetlenül a betegség okát szüntetik meg, feleslegessé téve ezáltal annak fizikai szinten történő megnyilvánulását. Nagyon fontos, hogy az embert mindig a maga teljességében kell megközelíteni, nem pedig a betegség különálló tüneteit vizsgálni. Ugyanis a tünetek nagy számának is mindig egyetlen oka van.

Az AROLO-TIFAR egy energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Programozott hegyikristályokkal dolgozom, melyek segítséget nyújtanak a diagnózis felállításában, ill. a hibás, belső energiastruktúrák megváltoztatásában.
Az összes ismert gyógyászati módszer közül ennek van a legfinomabb rezgése és emiatt testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll. A pontos diagnózis és az AROLO energia jellegzetes felépítése miatt igen rövid idő alatt mélyreható eredmények érhetők el.

AKTÍV SZELLEMGYÓGYÁSZATA szellemgyógyászat e leghatásosabb formáját 1982-ben F. E. Eckard Strohm alapította és tanítja azóta is. A szellemgyógyászatnak olyan módja ez, amelynél a gyógyító különböző technikák segítségével megtanulja az energiákat felvenni a fejtetőcsakrán át és szellemi technikák segítségével a gyógyítandó célra irányítva leadni a páciens felé. Ehhez megtanulja, hogyan hagyja el tudata önnön testét és hogyan menjen át a páciens testébe. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a gyógyító körbenézzen a páciens testében és felállíthassa a diagnózist.

A 2. fokozattól kezdve a gyógyító szellemi segítőkkel dolgozik. A szellemi segítők olyan elhunytak, akik beléptek a Fénybe és akik különös szituációkban, ill. tanulási folyamataik során az emberek mellett állnak.
A szellemgyógyászat során a gyógyító színekkel és gyógyító kristályokkal is dolgozik.

ANGYALKOMMUNIKÁCIÓSzámtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiírtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét. Nem szívesen nyúltunk hozzá a könyvesboltok polcain, mikor végre magyarul is kiadták. Aztán egyre ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata. Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levegő angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek.

Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítségét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem. A könyvben leírtak alapján mi magunk is hívhatjuk őket , de megkönnyíti a munkánkat, ha a R.A.I. által kiképzett oktatók segítségével sajátítjuk el az angyalkommunikáció művészetét.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!